Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/619-9377

Szupinált szandálok

Divatos, kiváló minőségű szupinált szandálok és egyéb gyerekcipők reális áron 


Először is tisztázzuk, hogy mit jelent a supináló vagy szupinált szandál, cipő kifejezés. Ez azt jelenti, hogy a cipő vagy szandál egy speciális erősítéssel van ellátva a boka bedőlését megakadályozva.

Természetesen felnőtt, főleg futó cipők esetén is találkozhatunk ilyen megoldással, mert futás esetén a testsúlyunk többszörösével érkezünk a földre.

Gyerekek esetén azonban kulcsfontosságú, hogy a fejlődés során mindvégig biztosítsuk ezt a fajta védelmet. A gyerekek emellett sokat mozognak, ugrálnak, így nem közömbös, hogy ezt milyen cipőben, szandálban teszik.

Nincs szomorúbb látvány, mint mikor a gyerek lába feltörik, és emiatt szenvedésen megy keresztül, teljesen feleslegesen. Éppen ezért ajánljuk figyelmébe a Ponte20 szupinált szandálokat, cipőket, mely népszerű márkák ennek a problémának a megakadályozására jöttek létre.

 

Ezek a szandálok, cipők nemcsak szupinált megoldásban gondolkodnak, hanem nagyon kényelmes viseletet is biztosítanak viselőjüknek. A gyártók természetes alapanyagokat használnak fel és igyekeznek elkerülni a szintetikus ragasztókat.   


Figyelembe veszik a haránt és hosszanti boltozat és bokasüllyedés, lúdtalp problémáját. Ez azt jelenti, hogy speciális módon alakítják ki a lábbeliket, mindent elkövetve annak érdekében, hogy ezek a problémák ne, vagy csak kisebb mértékben következzenek be.

A mozgásszervi problémák ugyanis később, felnőtt korban nyújtják be a számlát, így érdemes már gyerekkorban odafigyelni arra, hogy az elejét vegyük mindennek.

 

Válasszon trendi modelljeink közül gyermekének, egy divatos, kiváló minőségű szupinált szandált vagy cipőt!