Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/619-9377

DD Step

21termék
 
21termék

A DD step cipő különféle modelljei egész évben a legnagyobb biztonságot adják gyermekének

  

Gyermekünknek csakis a legjobbat érdemes adni, bármiről is legyen szó. Ha lábbeliről, szandálról kell gondoskodni a számukra, akkor a DD Step cipőt javasoljuk.


Legyen tavasz vagy perzselő nyár, esetleg hideg tél, az egész napot tönkre teheti, ha játék közben szorít a cipő, vagy hibás kiképzése miatt feltöri gyermeke lábát. Arról nem is beszélve, hogy az egészséges fejlődésben is problémát okozhat, ha rossz minőségű cipőt hord gyermekünk.

A tapasztalat az, hogy szükség van átmeneti cipőre tavasszal, ősszel, nyáron pedig szóba jöhet a szandál, és télen a zárt cipő. Erre azért van szükség, mert mostanában az időjárás egyre kiszámíthatatlanabb.

Egyre gyakrabban előfordul, hogy a tavaszt meghazudtoló meleget, hideg, esős időjárás követi.  Emiatt jó megoldás lehet, ha többféle cipőben gondolkodunk. Amúgy is egészségesebb a gyermekek számára, ha nem folyamatosan csak egy lábbelit viselnek nap, mint nap.

Az általunk forgalmazott DD Step cipők emellett nagyon divatosak és a gyerekek kedvencei. Van fűzős és tépőzáras kivitel is. Lehet választani élénkebb vagy pasztellesebb szín közül is. Ráadásul a DD Step szandál is régóta elérhető kínálatunkban.

Ezek a speciális lábbelik ugyanis úgy vannak kiképezve, hogy mindig szárazon tartsák a picik lábát. Emellett szupinált cipőként külön megerősítéssel is rendelkeznek.

A gyártó nagy hangsúlyt fektetett arra is, hogy a talpbetét is jó minőségű anyagból készüljön el, és védje a lábat a haránt és hosszanti boltozatot illetően.

Csak természetes anyagokból készülnek a DD Step cipők, minimális ragasztót felhasználva, amit a  különleges varrástechnikának köszönhetünk.

A termékpalettánk folyamatosan bővül, így érdemes később is visszatérnie hozzánk. Válasszon kedvére bő kínálatunkból!

Szűrés
méret
Nem
Típus