Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/619-9377

Akciók

DD Step akció! Tekintse meg a folyamatosan változó akciós DD Step cipőinket  és vásároljon kedvezményes árakon!


56termék
56termék

Válasszon gyermekének a DD Step akciós cipők közül, hogy valódi örömöt és egészséges fejlődést biztosítson számára  kedvező áron


Miért érdemes ebben a márkában gondolkodnia?

Azért, mert a gyártó kimondottan gyermekek számára készít speciális cipőket, melyek nemcsak nagyon divatosak, de ezen kívül modern technológia segítségével mindent megtesz azért, hogy egészségesen fejlődjenek a gyerekek, akik ezt a cipőt hordják.

Mit jelent ez pontosan? A DD Step cipők akciós áron nagyon jó vételnek számítanak a piacon, mert speciális lábujjvédelmet Csúszásmentes talpat biztosítanak, mely természetes gumiból készül el garantálva a hosszú élettartamot és biztonságot, valamint könnyű hordozhatóságot. Ezáltal nem terhelődik meg gyermeke lába feleslegesen. 

Emellett valódi bőr felsőrészt, talpbetétet és bélést ötvözi a 3D varrástechnológiával (ragasztó és egyéb szintetikus anyag minimális használata).


DD Step akciós cipők szélesebb és keskeny lábfejnek egyaránt

A legfontosabb szempont, hogy a cipő kényelmes legyen. Ezért webshopunkban széles választék áll rendelkezésére. Ha most nem találja meg a megfelelő cipőt, akkor érdemes később is visszalátogatnia.

Nagyon fontos szempont, hogy ha gyermeke lábfeje jóval keskenyebb vagy szélesebb, akkor ezt figyelembe véve találja meg a megfelelő cipőt.

Szakképzett munkatársaink segítenek abban, hogy kérdés esetén megfelelő információval lássák el Önt és székesfehérvári üzletünkben személyesen is felpróbálhatják a DD Step akciós cipőket.

Világító talpú és zárt és nyitott cipők széles választéka

Rendelkezünk téli és átmeneti zárt cipőkkel és a nyitott kategóriával, így szandálok is elérhetőek kínálatunkban. A világító talpú cipők nagyon közkedveltek a gyermekek körében, igazi különlegességnek számítanak. 


Rendelje meg DD Step akciós vagy egyéb cipőnket, ha fontos Önnek a kedvező ár és profi minőség!

Szűrés
méret
Nem
Típus