Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/619-9377

Ponte20

8termék 18
8termék 18

A Ponte20 márkájú gyerekcipők előnyeiGyermekeink óriási fejlődésen mennek keresztül, legyen szó az izmokról, csontokról, ízületi szalagról és ínszövetről. Nagyon fontos, hogy a fejlődés megfelelő körülmények között menjen végbe.


A Ponte20 márkájú gyermekcipők ezen szempontok alapján készülnek el a lehető leghatékonyabb és legoptimálisabb módon.

Gyermekek esetén a hosszanti és haránt boltozat megfelelő kialakulása nagyon fontos. Emiatt van az, hogy kimondottan szupinált gyerekcipők gyártásával is foglalkoznak ezek a cégek.

Ez egy plusz megerősítést jelent a cipőket illetően, mely segítségével a boka nehezebben tud bedőlni. A nem megfelelő cipők hordása nemcsak gyerekkorban, de felnőtt korban is okozhat ortopédiai elváltozásokat és mozgásszervi problémákat.

Példának okáért bizonyos tűsarkú cipők létrehozhatják a bütyköt, mely idővel a kalapácsujjat is kialakíthatja. 

A szupinált cipő a Ponte20 márkájú cipők esetében úgy kerül kivitelezésre, hogy a szupinálás a talp belsejében történik.


Meghatározó, hogy az egészséges fejlődés érdekében a változó terepnek köszönhetően az izmok, szalagok megfelelő módon folyamatosan terhelés alatt legyenek.

Ennek köszönhetően idővel kialakul az egészséges lábtartás. Amíg nem hordott az emberiség cipőt, nem létezett a lúdtalp és a bokasüllyedés sem. Nyilván arra nincs lehetőség, hogy ne hordjunk cipőt, azonban nagyon fontos, hogy ezt megfelelő minőségű lábbelik viselésével tegyük meg.

Főleg gyerekkorban, mikor kulcsfontosságú, hogy milyen körülményeket teremtünk meg ehhez. A Ponte20 és DD Step márka nemcsak gyerekcipők gyártásával foglakkozik, hanem ennek az információnak a tudatában folyamatosan arra törekszik, hogy elérhető áron, a legjobb minőségű gyerekcipőket készítse el az emberek számára.A fejlődés során a lábnak szüksége van a megfelelő tartás biztosításában és ha az ínszövet megnyúlik, azt már nem lehet visszafordítani műtét segítségével sem. Ilyenkor csak az izmok segítenek a haránt és hosszanti boltozat megtartásában.


Szilárd tartásra és megfelelő kialakítású cipőre van szüksége gyermekeinknek. Ez egy összetett folyamat, mely hatást gyakorol egymásra. Ugyanis, ha a sarok bedől, akkor kialakulhat az x láb. Ez kihat a legnagyobb ízületünkre, magára a térdízületre is. Ezáltal nemcsak hosszanti lábboltozat süllyedése, de gerincferdülés is kialakulhat.


Ennek következménye, hogy felnőtt korban akár porckorongsérv is kifejlődhet. Ezt érdemes elkerülni, többek között például a Ponte20 cipők segítségével.

Ezek a cipők úgy vannak kiképezve, hogy a cipők elülső része is tágas, hogy a lábujjak kényelmesen tudjanak elhelyezkedni. Előfordul ugyanis, hogy mozgás alkalmával a lábujjak kissé megdagadnak a vérkeringés változása során.

Emellett a sarokrész éle a Ponte20 cipők esetén meg van emelve. A DD Step cipők esetén is figyelembe van véve az anatómiai szempont, mely hasonló hatást biztosít gyermekünk számára.


A Ponte20 cipők Egészségpénztárra is elszámolhatóak!

A DD Step cipőkről is elmondható, hogy természetes alapanyagokból, illetve többek között valódi bőrből készülnek el. Különleges varrástechnikával a lehető legkevesebb szintetikus ragasztót használják fel a gyártás során.


Ha Önnek is fontos, hogy gyermeke a lehető legjobb minőségű cipők segítségével kényelmesen élhesse mindennapjait a mozgásszervrendszerének fejlődése során, akkor válasszon bátran a Ponte20 és DD Step márkájú gyerekcipőink közül!

Szűrés
méret
Nem
Típus