Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/619-9377

Visszaküldés és csere

Csomagcsere részletei

– ha a rendelésed kézhezvételét követő 14 naptári napon belül jelzed csere igényed az info@minimanogyerekcipo email címre
– ha a visszaküldendő termék ép, eredeti állapotú (nem használt), eredeti csomagolásban, címkével rendelkezik

- a csomagcsere díja 1490 Ft, amely tartalmazza az oda és visszaszállítást is.

- A cserekérelmed feldolgozása után felvesszük veled a kapcsolatot, és írásban, előre egyeztetett időpontban küldjük a futárt az új csomagoddal, neked pedig át kell adnod a fentebb leírt, becsomagolt módon a visszárut.

- Kérjük csomagold vissza a terméket a dobozába lehetőség szerint a címkét a terméken hagyva. Kérjük gondosan csomagold be a cipő dobozát is (pl. csomagoló papírral, fóliával vagy egy plusz külső dobozba rakva), hogy a cipő  doboza is épségben érkezzen vissza hozzánk. (A termék dobozát ne használd csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal!)

Visszaküldés részletei

a rendelésed kézhezvételét követő 14 naptári napon belül jelezd nekünk a visszaküldési igényedet az info@minimanogyerekcipo.hu email címre vagy a csomagba rakd bele az első visszaigazoló levelünkben található elállási nyilatkozatot.

Kérjük gondosan csomagold be a cipő dobozát is (pl. csomagoló papírral, fóliával vagy egy plusz külső dobozba rakva), hogy a cipő  doboza is épségben érkezzen vissza hozzánk. (A termék dobozát ne használd csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal!Küldd vissza nekünk a "NEMBEL-Shop Kft, 8728 Pogányszentpéter, Dózsa György utca 36/A."   címre. Nagyon fontos! Postán maradó vagy utánvéttel semmiképpen se add fel, mert az ilyeneket sajnos nem tudjuk átvenni.

- Igény esetén mi is tudunk kérni csomagfelvétet neked 1190 Ft-ért, amely a visszautalandó végösszegből kerül majd levonásra.