Kérdése van? Hívjon minket! +36-70/619-9377

D.D.Step szandálok

A D.D.Step szandálok.


8termék 18
8termék 18

Válasszon DD step szandált, gyermeke egészséges fejődése érdekében         

 

Sok mozgásszervi probléma vezethető vissza a gyermekkora. Ennek számtalan oka lehet, például a helytelen testtartás, illetve a mozgás, sport hiánya. Azonban az egyik legfontosabb dolog, hogy a napközben folyamatosan viselt lábbelik megfelelőek legyenek.

 

Miért különlegesek a kimondottan gyermekeknek készített, speciális DD step szandálok?

A többféle színben kapható szándálcipő követve a mai trendeket, teljes biztonságot nyújt gyermekének. Ugyanis ezek a jó minőségű, nagy gonddal elkészített lábbelik csúszásgátlóval is el vannak látva. A gumitalp kopásálló, rugalmas és a keményített sarokrész jobban tartja a lábat.

Létezik belőle supináló talpbetéttel rendelkező modell, mely megtartja a keresztirányú harántboltozatot. Fontos ezen kívül megemlíteni a DD step szandálok és cipők légáteresztő tulajdonságát, melynek köszönhetően nem okoz gondot, ha gyermeke lába gyakran megizzad, hiszen az folyamatosan szellőzik a lábbeliben.

Másik fontos szempont, hogy gyermeke nagyon gyorsan le-és fel tudja venni cipőjét, illetve szandálját. Nem kétséges, ha szeretne igazán minőségben professzionális szandált vásárolni gyermekének, akkor ez a legjobb megoldás.


Egész biztosan megtalálja gyermeke a megfelelő DD step szandált kínálatunkban


Mivel nagy választék áll rendelkezésre és többféle szín közül válogathat, így biztosak vagyunk benne, hogy meg fogja találni a tökéletes megoldást, mely gyermekének is nagy örömet fog okozni és Önnek is, hiszen biztonságban tudhatja gyerekét.

Hab a tortán, hogy ezek a cipők, szandálok nagyon kedvező áron érhetőek el webshopunkban és személyesen is felpróbálhatják őket székesfehérvári üzletünkben.

Ha valamilyen oknál fogva nem lenne megfelelő a méret vagy a színvilága az adott DD step szandálnak, cipőnek, akkor sem kell aggódnia, mert az online megrendelt terméket – ha 14 napon belül jelzi nekünk és visszaküldi sértetlen formában -, visszatérítjük a teljes árát, de kicserélheti másik cipőre is, lásd cseregarancia. Így Ön semmit sem kockáztat.


Rendelje meg minél hamarabb a kiszemelt szandált, hogy biztosan tudjuk az Ön rendelkezésére bocsátani azt!

A teljes DD Step kínálatunk a linkre kattintva böngészhető.

Szűrés
méret
Nem
Típus